Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamos
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 9-10" körüli tabletet,tudnátok ajánlani pár típust?
A rászánt összeg kb 50-60 000 Ft lenne.
Amire használnám az elsősorban e-book olvasás, valamint szeretnék néha hozzá tartozó aktív tollal jegyzetelni, rajzolni rá.
Nézegettem Chuwi, Teclast gépeket, úgy láttam, hogy ezeknél az "olcsóbb" típusoknál a stylus használat nem éppen kiforrott dolog. (Elvileg ha rárakom a kezem rajzolás közben, akkor érintésnek érzékeli). Ezzel a problémával mondjuk együtt tudnék élni. Jó lenne azért rá HDMI kimenet, de nem létszükséglet.
Használt tablettől se zárkózom el, valamint vehetem külföldről is.A másik nagy dilemmám az az ár, jó lenne a fenti összegen belül maradni. De lehet erre amire én szeretném használni vagy túl sok az összeg, mert amúgy se lesz olyan amit szeretnék, vagy túl kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest