- Pentax DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrofon topic
- Három lett, maradhat?
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Azert nem ertettem, mert nem volt egyertelmu. 5 kerdest raktam fel, megvalaszoltad, most mar ertem. Az sem volt vilagos mit olvasol, mert nem volt odairva, es nem csak pdf letezik.
Figyelned kell, ha felfele lepsz meretben, akkor a felbontas semmikeppen ne legyen fullHD-nal nagyobb, mert ugyanigy jarsz. Vagy 10"-on mesz lejjebb a felbontassal. Ez a ket opcio van. Illetve nem elhanyagolhato szempont, hogy egy nagy gep sokkal nehezebb is. Agyban fekve tartani hosszabb ideig elegge faraszto lesz.
Ismert gyartonak nincs itthon kaphato ilyen nagy meretu modellje. En kulfoldon nezegetnek, Chuwi, Teclast vonalon elsosorban. 3-4 GB ram azert legyen a gepben, jol jon kesobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX