- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Azert nem ertettem, mert nem volt egyertelmu. 5 kerdest raktam fel, megvalaszoltad, most mar ertem. Az sem volt vilagos mit olvasol, mert nem volt odairva, es nem csak pdf letezik.
Figyelned kell, ha felfele lepsz meretben, akkor a felbontas semmikeppen ne legyen fullHD-nal nagyobb, mert ugyanigy jarsz. Vagy 10"-on mesz lejjebb a felbontassal. Ez a ket opcio van. Illetve nem elhanyagolhato szempont, hogy egy nagy gep sokkal nehezebb is. Agyban fekve tartani hosszabb ideig elegge faraszto lesz.
Ismert gyartonak nincs itthon kaphato ilyen nagy meretu modellje. En kulfoldon nezegetnek, Chuwi, Teclast vonalon elsosorban. 3-4 GB ram azert legyen a gepben, jol jon kesobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest