- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Szeretnék egy tabletet vásárolni a kocsiba. Lehetőleg nagy kijelzőjű legyen, mert rajzfilmet szeretnénk rajta lejátszani a kisfiamnak. A felbontás annyira nem lényeges, de azért élvezhető képe legyen. Mit tudnátok nyugodt szívvel ajánlani 35e Ft környékén? Pár éve akartam már venni egy 10" körüli tabletet 30k körül, és az eladó lebeszélt róla, hogy nagyon sokat visszavisznek belőle. Az ALCATEL Pixi 3 10.1" 8GB mennyire jó választás? Nem problémás széria?
Illetve még egy bónusz kérdés: Én ugye elöl vezetek. Kisfiam jobb hátul. Menet közben mivel tudom azt megoldani, hogy rajzfilmet/zenét váltsak anélkül, hogy hátra kelljen nyúlnom és matatnom a kijelzőn vakon?

Létezik valamilyen bluetooth vezérlő hozzá? vagy telefonról tudom valahogy irányítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX