Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
cidalain #73579 üzenetére
Köszi, tegnap megnéztem a 8 szerintem elég. Pláne a kb 40 e ft különbség nem ér annyival többet nekem
Olyan kell ami nagyobb mint az 5,2"telo de azért még elég kompakt. Anno pár éve egy 7colos volt, az nem volt elég nagy számomra.Érdemes gyári tokot venni 14 körül, vagy 6,7 e ft ért is adnak jót? Ér annyival többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest