-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
AndrisBoy #7342 üzenetére
Ahogy írták is, Android is megfelelően kezeli ezeket a perifériákat.
GPS-nél nem tudom, hogy melyik szoftver tud ilyeneket megjeleníteni, talán iGO, de nem vagyok benne biztos.
Tartóból biztos van rá valami univerzális állítható megoldás, csak ezek már nem olyan kis készülékek, kátyús úton szerintem könnyen leeshet tartóval együtt az ablakról.
Szerintem elsősorban menj be egy T-Mobile-ba, ott ki van rakva általában a Huawei Ideos S7 Slim, amivel a GPS-es dolgokat meg tudod oldani, továbbá azon látod, hogy elég neked az a méret vagy nagyobb kell. Ha hordozhatóság a szempont, akkor szerintem a 7"-os az ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest