- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Őszköszöntő hardverkeverék
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriistvan
csendes tag
Koobe X8 tabletem van.
A recoverybe lépés után a menüben nem tudok navigálni: vol up gomb restartot eredményez, vol down gomb nem reagál semmit. (Bootolás után a volume gombok rendesen működnek)
Koobe ügyfélszolgálat az alábbi választ adta a problémára:
"A jelzett hibával akkor lehet találkozni, ha a készüléket lefrissítik és elfelejtik rátölteni a system partíciót, nem jelölik ki, vagy rossz img file-t talloznak hozzá. Esetelg a recoveryben törölnek file-okat. Onnantól már nem lehet a készüléket Pc kapcsolaton keresztül sem felszoftverezni és navigálni sem a recovery-ben."
Használtan vettem a készüléket a V betűs online piactérről. A hibával most szembesültem, amikor rá akartam tenni a tabletre a hivatalos frissítést, gőzöm nincs mi lett elbazilikázva rajta a fentiek közül.
Valami megoldást tud erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest