Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mondjuk nekem még új a rendszer is ,ilyenkor persze a win is jobban hasít,majd meglátom pár hét hónap után.Egyelőre élvezem hogy minden kicsit gördülékenyebb,az asztali rendszerrel kompatibilisebb.
Nekem az Onda v80 plus 80 $ volt ,vámon átcsúszott,így igazán jó vétel volt,egyébként ajánlom is másnak főleg ennyiért,volt melette hi8 is de ondának sokkal szebb a kijelzője a szinek a helyükön vannak persze ez lehet pédányfüggő is,nem melegszik.Benchmark szerint kissé lassabb.A vas ezeken a kinaiakon nem annyira optimalizált lehetne gyorsabb is,legalábbis azt látom hasonló hardverrel komolyabb gyártók sokkal több pontot érnek el benchmarkokon.Meg ilyen gikszerek előfordulnak hogy win recoveryvel android is kuka
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Duplázni félévente
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Dr.NX