-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mondjuk nekem még új a rendszer is ,ilyenkor persze a win is jobban hasít,majd meglátom pár hét hónap után.Egyelőre élvezem hogy minden kicsit gördülékenyebb,az asztali rendszerrel kompatibilisebb.
Nekem az Onda v80 plus 80 $ volt ,vámon átcsúszott,így igazán jó vétel volt,egyébként ajánlom is másnak főleg ennyiért,volt melette hi8 is de ondának sokkal szebb a kijelzője a szinek a helyükön vannak persze ez lehet pédányfüggő is,nem melegszik.Benchmark szerint kissé lassabb.A vas ezeken a kinaiakon nem annyira optimalizált lehetne gyorsabb is,legalábbis azt látom hasonló hardverrel komolyabb gyártók sokkal több pontot érnek el benchmarkokon.Meg ilyen gikszerek előfordulnak hogy win recoveryvel android is kuka
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Dr.NX