- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71274 üzenetére
Ja még annyit hogy persze nálad lehet hogy olyan program a memóriazabáló amit tudsz törölni vagy tiltani.
Tegnap kipróbáltam fél év után a windowst a tabletemen(dual OS) erre a win update tele s írta az egész lemezt de annyira hogy még uninstallálásnál is azt irta ki kevés hozzá a memóriaErre nyomok egy recovery-t de olyat sikerült ami letörölte az androidot is
Ugyhogy most windowsos tabletem lett.Biztos visszalehet ügyeskedni vhogy de egész bejön ez a windows basszus.Gyorsabb,nem kell újraindítgatni,persze update-et mostmár egyből tiltottam így van 5GB szabad helyem.Jó az android,mindenre van egy app,meg játékra pláne de lehet én átállok windowsra még ha nem is teljesen önként
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Seed szerver topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest