Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
keresek olyan tabletet, amelyet szemkifolyás nélkül napsütés mellett is meg tudok tekinteni, 4G-s, maximum 7-8 colos és nem akad be minden egyes chrome újlap megnyitásnál. Az árat most nem mondanám, mert inkább a tablet a határozza meg. Jelenleg egy Lenovo A3500 van a tulajdonomban lassan két éve és totálisan meg vagyok vele elégedve. Messenger,face,youtube, böngészés, erre nekem tökételesen elég, de szeretnék ugyanakkor egy kicsit továbblépni. Szeretnék tabletet használni Waze-re a kocsiban, ezért kellene a jó láthatóság és a 4G, illetve egy átlagos GPS. Ezek függvényében és az összefoglalót olvasva a választásom egy Lenovo TAB 2 A8 lenne.
Szerintetek ennek milyen betekinthetősége, illetve lehet jobbat kapni az én igényeimre? Lehetőleg olyat, ami nem pazarlás. Én egy 150ezres tabletet messengerre és navira pazarlásnak érzek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX