Hirdetés
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Probléma a következő: adott egy asus fonepad (ME371MG), nem veszi fel a töltést. Szétszedtem, az akkuja teljesen lemerült (0,02V). Sikerült az akkut bebikáznom, két nap alatt szakaszokban 3,7V-ig feltöltöttem egy 18650-es akku segítségével. A tablet így elindul, minden működik, csak a töltést így sem veszi. Az akkut 7%-osnak mutatja. Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás. Az akkut kiszerelve teljesen feltöltöttem, beszereltem és a tablet összes funkciója működik. Amikor töltőre dugom a töltést is jelzi, de továbbra sem vesz fel áramot. Biztos valami kis hülye hibája van.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha tudtok ajánlani egy szakit dél-Pest környékén aki nem arany árban dolgozik, akkor tegyétek meg! Szeretném megmenteni ezt a fonpadet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest