Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
uniqm1 #65962 üzenetére
Inkább a gyári trójai (ott sok millió kici kínai felhasználó mellett könnyebben előfordul, hogy nem pont az én adataimmal fogalalkoznak) mint egy 3. féltől származó ROM amiben ugyanúgy bármi előfordulhat, csak azt sokkal kevesebben használják, ha az gyűjt valamit, nagyobb eséllyel használják fel az én infóimat.
De ha a fórum jelszavamra kíváncsiak, nyugodtan lessék le, bankolni úgysem a tabletről fogok, meg az online vásárlásokat is valami biztonságosabb felületen oldom majd meg, úgyhogy miattam maradhat a gyári trójai. Azt azért nehezen hiszem el, hogy sehogy sem lehet likvidálni, legalább lefagyasztani azt az alkalmazást, hogy ne gyűjtögessen...
Szerk: engem jobban zavarna, hogy azt olvastam, dual boot-hoz a 32 Gb kevés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Horgász topik
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest