Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Exian addikt válasz  sssirius

üzenetére sssirius

üzenetére""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?" Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra. Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek. Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem, 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX