Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz
bakter24
üzenetére
[VIDIÓ]
Hang nincs, mert örültem, hogy találtam egyáltalán olyan videorögzítőt, ami fel is vette a dolgot, nem csak elindított egy számlálót.
Egyébként tökéletesen játszható, a menüben észlelni csak kisebb akadást a töltésnél, de ez szerintem inkább az internetkapcsolatnak róható föl, ugye akkor frissíti az eseményeket, stb.
Negyed óra alatt kb 5-10%ot merült, de fontos szem előtt tartani, hogy közben ment a wifi, és még ez a szuper rögzítő alkalmazás is, ami állítom, hogy jobban terhelte a táblagépet, mint maga a játék. Csata közben egyébként nem nagyon láttam beakadásokat, eltekintve persze a darabos mozgású egységektől, mint az a nagy mamlasz az utols pályán
A készülék valamennyire persze melegedett, hisz terhelve volt. Nagyjából a kamera alatt, a készülék közepe lett picit melegebb, de egyáltalán nem zavaró mértékben. A kijelzőn ezzel szemben nem tapasztaltam hőm. változást, ami nekem pozitív élmény.
És egy megjegyzés a végére: Természetesen erre a tabletre is ráereszti a gyártó a kedves kis alkalmazásait, amik semmire nem jók, szóval nyugodt szívvel le lehetőket tiltani (többnyire), de én így tettem a nekem fölösleges más android alkalmazásokkal is, mint pl: google könyvek, ~ zene, ~újság, google+, hangouts és társaik.Remélem hasznodra válik, ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan, készséggel válaszolok rá!
Üdv: Raruh
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX