- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz
bakter24 #65868 üzenetére
[VIDIÓ]
Hang nincs, mert örültem, hogy találtam egyáltalán olyan videorögzítőt, ami fel is vette a dolgot, nem csak elindított egy számlálót.
Egyébként tökéletesen játszható, a menüben észlelni csak kisebb akadást a töltésnél, de ez szerintem inkább az internetkapcsolatnak róható föl, ugye akkor frissíti az eseményeket, stb.
Negyed óra alatt kb 5-10%ot merült, de fontos szem előtt tartani, hogy közben ment a wifi, és még ez a szuper rögzítő alkalmazás is, ami állítom, hogy jobban terhelte a táblagépet, mint maga a játék. Csata közben egyébként nem nagyon láttam beakadásokat, eltekintve persze a darabos mozgású egységektől, mint az a nagy mamlasz az utols pályán
A készülék valamennyire persze melegedett, hisz terhelve volt. Nagyjából a kamera alatt, a készülék közepe lett picit melegebb, de egyáltalán nem zavaró mértékben. A kijelzőn ezzel szemben nem tapasztaltam hőm. változást, ami nekem pozitív élmény.
És egy megjegyzés a végére: Természetesen erre a tabletre is ráereszti a gyártó a kedves kis alkalmazásait, amik semmire nem jók, szóval nyugodt szívvel le lehetőket tiltani (többnyire), de én így tettem a nekem fölösleges más android alkalmazásokkal is, mint pl: google könyvek, ~ zene, ~újság, google+, hangouts és társaik.Remélem hasznodra válik, ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan, készséggel válaszolok rá!
Üdv: Raruh
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest