Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
umfrider
üzenetére
Bár nem vagyok apple párti egyáltalán, de azért ennyire ne vedd semmibe
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Másfelől, már 165k-ért lehet kapni, ami azért szerintem nem nevezhető irreálisan soknak. Más kérdés, hogy én kb. a harmadát szánnám ilyen gépre, és a bluetooth fájlküldés és az usb alap lenne.
Arra eddig fel sem figyeltem amúgy, hogy 4:3 képarányú...Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet taperolni ilyen tableteket, és az nem z0d1AKnál van?
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Dr.NX