Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
umfrider
üzenetére
Bár nem vagyok apple párti egyáltalán, de azért ennyire ne vedd semmibe
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Másfelől, már 165k-ért lehet kapni, ami azért szerintem nem nevezhető irreálisan soknak. Más kérdés, hogy én kb. a harmadát szánnám ilyen gépre, és a bluetooth fájlküldés és az usb alap lenne.
Arra eddig fel sem figyeltem amúgy, hogy 4:3 képarányú...Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet taperolni ilyen tableteket, és az nem z0d1AKnál van?
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Dr.NX