Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
a CUBE TALK9X u65gt hez egy pici kiegészítés. Wifijével nagyon meg vagyok elégedve egyelőre. a padláson a telómnál a kedvenc játékom, ami folyamatos netet igényel, sűrűn megszakad a kapcsolat, ezzel szemben most negyed órát nyomogattam a padláson a szokásos helyemen a tabot és egyszer sem szakadt meg a kapcsolat a játéknál. Nagyon pozitív csalódás mert anno az ipad is soxor elvesztette ott a jelet. Persze hosszabb távon még nem teszteltem, de hogy negyed órán keresztül nem volt megszakadás az nekem nagyon jónak számít, mert a telómmal negyed óra alatt vagy 10x megszakadt a kapcsolat. Pedig direkt kocsot mozgattam is a tabot hogy ne csak egy helyen legyen ahol véletlenül jó jelet talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest