Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brianiac

aktív tag

Köszi az infókat mindenkinek. Most néztem meg Best Byte-ban egy G Pad 8.0-t, ami nyilván igen hasonló a 7.0-hoz és egy Asus-t. A LG sokkal jobban tetszett külsőre is illetve a kijelzője is szebb szerintem, így le is mondtam az asus-ról. Már csak azon gondolkozok, hogy az LG-ből 7.0 vagy 8.0 legyen, szimpatikus a nagyobb méretű kijelző.

• Brianiac

aktív tag

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni tablet vásárlással kapcsolatban. Szeretnék újból egy tabletet (korábban volt 2012-s nexus 7-m, jó volt, de anyagiak miatt eladtam). Eddig egy használt 2012-s nexus 7 vételében gondolkodtam, de átlag 30-35 körül vannak és gari sincs rájuk általában, ezért néztem új gépeket. Annyira még nem néztem körül de ami így elsőre nagyon szimpatikus volt az az LG G Pad 7.0, ilyet 34-ért tudnék venni újonnan. Amitől kicsit tartok, hogy MA-s tesztbe írták, hogy a fényereje nem az igazi, de gondolom annyira azért nem vészes. A másik opció egy Asus Memo Pad 7 (ME 176C), ilyet 37-ért tudnék venni, de az LG jobban bejön külsőre, meg erről azt írják kicsit fakók a színei, viszont elvileg teljesítményben jobb mint az LG, bár gyanítom azzal sincs gond. Szóval jelenleg a LG felé húzok, de még nem tudtam dönteni, a használt nexus 7-t kilőttem mivel gondolom az LG is hozza azt a szintet és új is.

Használati szempontból leginkább netezésre, olvasásra, néha esetleg videozásra és app fejlesztéshez kellene. Méret ügyben 7-8" az ideális, fontos, hogy jó legyen az összeszerelés és jól nézzen ki. Várom a véleményeket ha esetleg tudtok ajánlani más gépet hasonló 40 körüli árkategóriában azt is megfontolom! :R

Új hozzászólás Aktív témák