- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egyelőre csak nézelődni a piacon, hogy mik vannak. A vásárlás még nem esedékes, de jó lenne képbe kerülni. Az árukereső oldalán nézelődtem eddig + ebay-en, de ott minél jobban leszűrök a tulajdonságokra, annál kevesebb termék lesz elérhető (8" + 2 giga RAM, a 35000 találatból lesz a végén kb. 60 kevésbé használható, mindenhol a 7"-t nyomatják
)
Nem tudom pontosan milyen specifikációk kellenének. A telefonomnál tudom, hogy elég a 4 magos proci + a 2 giga RAM bőven, nem tudom ez hogy működik a tableteknél. Nem nagyon szeretnék akadást vagy lassú tabletet, Samsunggal szimpatizálok eddig, iPad nem opció.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7.7"-8.4", 8" lenne a cél
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új, lehetőleg olyat, amire lesz frissítés
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - külföld is opció
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - nem erőforrás igényes játékok (inkább logikai játékok), film/sorozatnézés ritkán, de kellene a sztereó hangszóró, főleg netezés, imdb/youtube videók nézése, néha szövegszerkesztés, ha van használható keyboard
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max 120e, ha megoldható az adott helyen részletfizetés, ha egyben kell kifizetni, max. 50-60e Ft, nyilván akkor csökkennek az elvárások isTippeket előre is köszi
Ha lesz megfelelő, akkor a típus szám alapján már én is tudok keresni a neten, hol lehetne megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest