Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egyelőre csak nézelődni a piacon, hogy mik vannak. A vásárlás még nem esedékes, de jó lenne képbe kerülni. Az árukereső oldalán nézelődtem eddig + ebay-en, de ott minél jobban leszűrök a tulajdonságokra, annál kevesebb termék lesz elérhető (8" + 2 giga RAM, a 35000 találatból lesz a végén kb. 60 kevésbé használható, mindenhol a 7"-t nyomatják
)
Nem tudom pontosan milyen specifikációk kellenének. A telefonomnál tudom, hogy elég a 4 magos proci + a 2 giga RAM bőven, nem tudom ez hogy működik a tableteknél. Nem nagyon szeretnék akadást vagy lassú tabletet, Samsunggal szimpatizálok eddig, iPad nem opció.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7.7"-8.4", 8" lenne a cél
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új, lehetőleg olyat, amire lesz frissítés
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - külföld is opció
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - nem erőforrás igényes játékok (inkább logikai játékok), film/sorozatnézés ritkán, de kellene a sztereó hangszóró, főleg netezés, imdb/youtube videók nézése, néha szövegszerkesztés, ha van használható keyboard
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max 120e, ha megoldható az adott helyen részletfizetés, ha egyben kell kifizetni, max. 50-60e Ft, nyilván akkor csökkennek az elvárások isTippeket előre is köszi
Ha lesz megfelelő, akkor a típus szám alapján már én is tudok keresni a neten, hol lehetne megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest