- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
makoss #56591 üzenetére
Nagyon friss termék még ahhoz (olvastam 5 felhasználói hozzászólást ahol dicsérték,egy meg lehúzta azért mert eltörte a kijelzőt
).Az alapok nagyon jók ebben a kategóriában,nagy hibát kéne vétenie a Prestigionak hogy ezt elbaltázza.Én is elmentem az MM-be megtapizni,hogy tudjak valamit mondani róla,de kipucolták a raktárat.Volt itt egy fórumtárs aki ha jól tudom elment megvenni (már ha sikerült neki),de még nem jelzett vissza,hogy milyen a gép.
-
Csabi04
tag
Sziasztok. Az ASUS MeMO Pad ME176CX-1A046A -ról mi a véleményetek?
-
SRII
őstag
sziasztok!
Meg lett vásárolva a CONCORDE Q10 quad core 10,1" tablet, nem rossz kicsit én nehéznek találom, bár ez az első tablet amit a kezemben fogtam.
Kérdésem a következő:
Szeretnénk internet elérhetőséget varázsolni a tabletre, ezt hogy lehet kivitelezni?
nem wifire gondoltam elsősorban, mivel magunknál hordoznánk a tabletet.
ahogy nézem a specifikációit nincs sim hely (én sem találtam rajt) -
kiváncsi38
tag
na birtokba vetem ténylegesen lenovo TAB A10 (A7600) nagyon jó tab a hangszoroja igen tetszik térhatásu hangzása miatt ,gyors ,nem akad.kedvenc appjaim sem akadnak rajta .
-
Tibcsi1234
csendes tag
válasz
Tibcsi1234 #56513 üzenetére
Sziaszok,
Csak hogy lezárjam az általam indított kérdést és archíválódjon az utókornak:
BeeX Thunderbolt google play store nélküli problémára nem találtam technikai megoldást, így az üzletben becseréltem egy BeeX S5-re (nem volt túl nagy választék).
Az megy szépen, legalábbis ahogy egy ezen kategóriájú tablet-től elvárható.T.
-
tjb007
nagyúr
válasz
miska17 #56578 üzenetére
Inkább az ASUS.
(#56584) Velocity
Wi-Fi only: LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX), WayteQ xTAB-8Q (ideiglenes készlethiány van, nem mindenhol kapható a nem-Sygic-os verzió)
Wi-Fi + 3G: WayteQ xTAB-7X Quad, Alcor Access Q881M(#56586) csabaizoli
WayteQ xTAB-8Q (ideiglenes készlethiány van, nem mindenhol kapható a nem-Sygic-os verzió), illetve LG G Pad 7.0.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. sencor element 7 v3 gyári romot nem tud valaki hol találok? köszönöm szépen.
-
csabaizoli
tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni de nem igazán vagyok járatos a témában....
Netezni kellene (skype,youtube,facebook,böngészés,filmnézés), keret max. 30 ezerFT, de ha 40-ért van "jobb" akkor annyit még rászánok, kijelző méret ami ebbe a keretbe még belefér.....androidos vagy windowsos?....fogalmam sincs, ami a fenti dolgokra jobban megfelel, a lényeg hogy minél tovább kiszolgálja az "igényeimet".....
Segítséget előre is köszönöm. -
Velocity
aktív tag
Sziasztok! 40-45.000 Ft-ig melyik androidos tablet a legjobb választás? Csak wifi és wifi+3g vonalon is érdekelne. Faternak akarnék venni egyet, és biztos vannak itt sokan akik jobban otthon vannak a témában
Amúgy használt nexus7-ben is gondolkodtam, de szétnéznék az újak között is, esetleg ha valaki tud még valahol ebben az árban refurbished nexus 7-et az se tartsa magában
-
Levihun99
csendes tag
Sziasztok!
Egy új tabletet szeretnék vásárolni.Max.180000 Ft szánok rá. Prezentációk készítésére használnám és internetezésre.(Sulis dolgokhoz.) Szeretném a véleményeteket kérni,hogy melyiket vásároljam meg.A véleményeke előre is köszönöm. -
miska17
tag
Üdv mindenkinek!
Használt készülékek közül melyik lenne jobb vétel:Samsung Galaxy Tab3 Lite SM-T110
ASUS Memopad K01A-ME70CFő szempont: az autóban is jól használható gps, és a szebbik kijelző,e-book olvasásra,netezésre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
crysis88 #56573 üzenetére
Igen, megéri váltani.
Ami a játékok szempontjából fontosabb (GPU), abban erősebb. Alternatíva pedig lenne, de pont a játékok miatt esik ki.(#56574) .tnm
A esetek többségében ugyanúgy megy minden, mint a nem címkézett eredeti változatnál. Az Alcor Access O819M esetében az eredeti modell szinte 100%-os bizonyossággal a VOYO X7. A rootolás ugyanúgy fog menni, azzal nem lesz gond, a ROM-oknál viszont már lehet problémákba ütközni. A gyártók bármiféle előzetes bejelentés nélkül módosíthatnak a komponenseken (új beszállító, megszűnt az eddig használt gyártása stb.), illetve a megrendelő kérésére is változtathatnak rajta (pl. Broadcom helyett Marvell Wi-Fi chip). Ilyen lépésekkel könnyen el lehet jutni odáig, hogy ugyanazon a néven kijön három széria is, és mind a háromra más-más szoftver való.
Amúgy meg az adott modell népszerűségétől, elterjedtségétől függ az, hogy mekkora közösség szerveződik mögé, vagy hogy egyáltalán szerveződik-e bármi is.
(#56576) vadasz70
Az ES File Explorert, vagy a Total Commandert.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
crysis88 #56573 üzenetére
Kijelzoje jobb a G-Padnak, az akksija is igen bikasan teljesit, tobb extra van a gyari szoftverben.
Jatekokat amiket probaltam a Nexus 7-en es a Gpadon is, NFS Most Wanted, BBR, Dead Trigger, Real Racing, Reckless Racing, es jol futottak, egyedul a PVZ2 ami gpadon nem fut olyan szepen. (menuben laggol, de jatszhato azert) -
Sziasztok,
egy ALCOR ACCESS O819M-es tablet-tel szemezgetek, de fogalmam nincs, hogy ezeknél a cimkézett kínai cuccokonál, hogyan megy a root, vagy a főzött ROM-ok telepíthetősége. Egyáltalán foglalkozik valaki ilyesmivel, vagy van néhány sikerszéria, amely körül kialakult egy fejlesztőközösség a többi meg csak el van magával? Köszönök, mindenféle útbaigazítást! -
crysis88
tag
Üdv az uraknak.
Egy LG G-Pad 7 mennyivel erősebb egy 2012-es Nexus 7-tol?
Megéri rá váltani?
Vagy valami más alternatíva a g-pad 7 árában?
Játék is fontos lenne. -
mexicanraven
senior tag
Ez a verzio hibasan lett kibocsajtva, 8 helyett 4gb a belso memoria, az is felosztva, tehat gyarilag nem igazan lehet nagyobb apokkal telipakolni. Mivel KitKat fut rajta ezert root meg supersu kell, hogy irhass SD-re. Kisebb jatekokra egy microsdhcvel filmezesre, netre szerintem vallalhato.
Masik alternativa az Allview win8-as tabletje 20k-ert, de azzal boven sok cumi van meg. 2,5 orat bir, az indulo 16gbol vmi 3 erheto el. Bar vallalkozo szellemueknek jo lehet.
A fentiek voltak amiket leszurtem a hozzaertok kommentjeibol. -
arni1
aktív tag
Felaron van a tescoban az open dott tbletjuk. 15k az ara. Megeri am ennyiert? (Bocs ha mar valaki beirta)
-
surgery
senior tag
Tud segíteni valaki hogyan álitsam be?
-
tjb007
nagyúr
válasz
vadasz70 #56562 üzenetére
Felraksz egy fájlkezelő alkalmazást, és azon keresztül már menni fog.
(#56563) cech19960320
Mivel az Xperia Tablet S egyedi csatlakozóval rendelkezik, ezért ez maximum csak úgy oldható meg, hogy a gyári átalakítóra (vagy utángyártottra, ha találsz) egy olyan Y kábelt csatlakoztatsz, aminek az egy vége apa, a másikon pedig egy micro USB anya található.
(#56564) surgery
Az a kérdés nem neked lett címezve.
Lehet, hogy szoftveresen nem okés valami a tablettel, de az is lehet, hogy -mint azt korábban is írtam- nem kompatibilis azzal a stickkel, amivel te rendelkezel. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudtok benne segíteni hogy tudok otg kábelen keresztül pendrive-ra másolni a tabletről fènykèpeket mert nem adja ki a lehetősèget csak küldèst. 4.4 android van rajta
-
cech19960320
tag
Sziasztok! remélem tudtok segíteni.
ehhez a tablthez lehetséges bátmilyen módon olyan tablettokot hozzákötni, melyben van egy microUSB csatlakozóval ellátott billentyűzet? mert ahogy nézem a tablet alján csak egy fura csatlakozó van, aminél a gyári kábel másik vége usb.
de nem találtam sehol olyan átalakítót, ami MicroUSB anya- USB anya, de abban sem vagyok biztos, hogy ha találnék, működne vele...
esetleg usb-s billentyűzet? mert Usb anya-Usb anya átalakítót találtam, de nem tudom, azzal rendesen működne-e..
Előre is köszi a segítséget -
tjb007
nagyúr
válasz
makoss #56553 üzenetére
Ha létezne olyan, amivel nincs semmilyen gond, akkor valószínűleg mindenki olyat venne.
Sajnos, vagy nem sajnos, de minden egyes modellnél előfordulnak, előfordulhatnak hibák, hibás szériák. Akkor van gond, ha ezek hardveres eredetűek, főleg olyanok, amik nem javíthatóak, de szerencsére a legtöbb esetben csak szoftveres eredetűek, amik elég könnyedén javíthatóak (már persze ha van is olyan, aki kijavítja).
Utóbbi kategóriába esik a TF103C/CX is, talán a 5.0-ás frissítéssel meg fog szűnni a hibák nagy része.(#56554) surgery
Elvileg támogatja, gyakorlatilag meg úgy néz ki, hogy nem, legalábbis azt, ami neked van
Ez a stickes megoldás ugye úgy működik, hogy van egy maréknyi 3G stick, amikkel kompatibilis, és ezt a kompatibilitást akkor még a revíziók és a firmware verziók is árnyalhatják.
Mivel a BEEX oldalán semmiféle támpont nincs, így nehéz bármi konkrétumot is mondani.Van ezen a sticken micro SD kártyahely ? Lehet, hogy az kavar be, mert normál esetben ilyet egy stick esetében nem szabadna kiírnia.
Lehetőségek:
1. Frissíted a készüléken lévő szoftvert: [link]
Elméletileg ez a legfrissebb, aztán lehet, hogy a mostaninál is régebbi. Egy próbát megér.
2. Ha van PIN védettség a kártyán, akkor azt vedd le róla, kapcsold ki.
3. Ha van SD kártyahely a sticken, akkor rakjál be egy kártyát, nézd meg úgy mit ír ki. -
Milka 78
nagyúr
válasz
makoss #56553 üzenetére
Szerintem a Prestigio Wize-t is pillázd meg.Hardveresen egy Wayteq 8q megnyújtva azt azért meg gyengének nem nevezném,igazi középosztálybeli gép,ráadásul ez arm soc ami azért perpill jobb választás Android alá.Az MM-ben 40 ropiért szórták,de kipucolták a készletet.
-
surgery
senior tag
Sziasztok kaptam egy BEEX S5 tabletet [link] karácsonyra hozzá egy t mobile mobil netet de amikor bedugom a tabletba kiírja hogy a kártya nem olvasható és formázza újra a kártyát mit lehet ezzel kezdeni?Elvileg támogatja ezt a funkciót a tablet
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest