Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszi, akkor nem is próbálkozunk.
Ha meg tudsz barátkozni a kisebb kijelzővel mindenképpen jobb választás a 8q. Erősebb grafikus gyorsító van benne kisebb felbontáshoz, gps, és még meg is tudod bárhol vásárolni, illetve az általad elképzelt árhoz is közelebb van.
Azért a 100qci, és az xtab 9 is nem egy kategóriával lassabb a g2-nél
Én S4 active-ot használok mellette, főleg böngészésnél érzem a különbséget, meg ha tölt vagy telepít valamit, akkor el lehet felejteni, hogy bármit csinál rajta az ember, de én nem vagyok háklis a sebességre, igazából egyéni, hogy kinek mi felel meg még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én S4 active-ot használok mellette, főleg böngészésnél érzem a különbséget, meg ha tölt vagy telepít valamit, akkor el lehet felejteni, hogy bármit csinál rajta az ember, de én nem vagyok háklis a sebességre, igazából egyéni, hogy kinek mi felel meg még.
Dr.NX