- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapi122
újonc
Üdv,
Ma 2 fele sikerült véghezvinnem azt, amivel már 2 órája sz*ptam, vagyis megrendelni egy tabletet+SD kártyát az edigitalból.
Leírom, hátha valakinek segít, bár lehet azóta már változott a helyzet:
Szóval először volt az hogy megtelt a honlap, utána jött hogy se FB, se Google-accal nem tudtam belépni, így csináltam egy normál felhasználót, de azzal is ugyanaz volt, kidobált minden kattintás után. Miután ezzel is elszórakoztam egy kicsit, három-négy új káromkodás kitalálása után felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol 1 perc menüből az ügyintéző kapcsolásáig való elnavigálás és 19 perc iszonyatosan idegesítő, rossz minőségű ráadásul fél percenként megszakadó zene hallgatása után kapcsoltak is valakit, akivel kb. 2 perc alatt lerendeztem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest