- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapi122
újonc
Üdv,
Ma 2 fele sikerült véghezvinnem azt, amivel már 2 órája sz*ptam, vagyis megrendelni egy tabletet+SD kártyát az edigitalból.
Leírom, hátha valakinek segít, bár lehet azóta már változott a helyzet:
Szóval először volt az hogy megtelt a honlap, utána jött hogy se FB, se Google-accal nem tudtam belépni, így csináltam egy normál felhasználót, de azzal is ugyanaz volt, kidobált minden kattintás után. Miután ezzel is elszórakoztam egy kicsit, három-négy új káromkodás kitalálása után felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol 1 perc menüből az ügyintéző kapcsolásáig való elnavigálás és 19 perc iszonyatosan idegesítő, rossz minőségű ráadásul fél percenként megszakadó zene hallgatása után kapcsoltak is valakit, akivel kb. 2 perc alatt lerendeztem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Villanyszerelés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest