-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
fateless #54177 üzenetére
Két oka is van, amiért én nem szoktam megemlíteni.
Az egyik, és talán legfontosabb, hogy hivatalosan Magyarországon soha nem került forgalomba. Itthon csak sufnigéesemkben lehet kapni, azokat meg élből kizárom.
A másik pedig, hogy az eMAG-on, aki szállít Magyarországra is, és ahol elérhető gyári garanciával hol van, hol nincs Tab PRO. Volt olyan, hogy egy időre kikerült a kínálatból, így meg aztán nehéz ajánlani bármit is. Ebből kifolyólag el is szoktam felejteni, hogy van ez a lehetőség.A Tab PRO 8.4 meg nem csak van olyan jó, mint a G pad 8.3, hanem sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest