-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Igazából el volt már döntve, csak megerősítést szerettem volna. A kategóriában a yoga -nak a formája tetszett meg neki és igazából más alternatívát el sem tudott képzelni. Tegnap láttam, hogy a yoga 2 pont ugyanannyiba kerül mint yoga hd+, így a yoga hd+ már nem volt alternatíva (számomra). Az asus nekem volt nagyon szimpatikus, de nem az enyém lesz és egyébként sem biztos, hogy jobb választás lett volna. Mikor a kérdést beírtam, a yoga2 már kosárban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon DSLR topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest