- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges. -
Gaberking
senior tag
válasz
HagaNRG #53985 üzenetére
Jó pár hónapja már olvasom ezt a fórumot és nézegettem a kínálatot is. A 10 colos méret, a magasabb felbontás voltak a feltételek a viszonylag erősebb hardver mellett.
A kínálatot szűkítve, a yoga formája tetszett meg a páromnak. Tegnap a yoga2 is bekerült a képbe, de a forma itt is ugyanaz. A felhasználási területet figyelembe véve (neten böngészés, skype, facebook, hay day) a hardverrel szemben nem kellett nagy követelményeket felállítani, a yoga2 itt is elég lesz. A kijelző képminőségével a fórumban és a tesztekben olvasottak alapján, szerintem nem lesz gond.
Kedden fogják szállítani, amint lesz vele egy kis tapasztalatom, megosztom. -
Gaberking
senior tag
Igazából el volt már döntve, csak megerősítést szerettem volna. A kategóriában a yoga -nak a formája tetszett meg neki és igazából más alternatívát el sem tudott képzelni. Tegnap láttam, hogy a yoga 2 pont ugyanannyiba kerül mint yoga hd+, így a yoga hd+ már nem volt alternatíva (számomra). Az asus nekem volt nagyon szimpatikus, de nem az enyém lesz és egyébként sem biztos, hogy jobb választás lett volna. Mikor a kérdést beírtam, a yoga2 már kosárban volt.
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Asszonykámnak szeretnénk egy tabletet vásárolni, internetezés, skype, facebook, hay day lennének a főbb felhasználási területek. 10 colos méretben szeretnénk. A vásárlás az amazon.de -ről lesz.
Fontos a jó képminőség, gyorsaság, ebben a sorrendben. Csak itthon használná, ezért wifi elég bele .1, Lenovo Yoga 10 HD+ 25,7 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (Qualcomm Snapdragon 400, 1,6GHz, 2GB
RAM,16GB eMMC, FHD IPS Touchscreen, Android 4.3) silber.2, Lenovo Yoga Tablet 2 (10,1 Zoll FHD IPS) Tablet-PC (Intel Atom Z3745, 1,3GHz, 2GB RAM,
16GB interner Speicher, Touchscreen, Android 4.4, 18h Akkulaufzeit, W-LAN) platinum3, Asus MeMo Pad Full HD10 ME302KL 25,65 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (Qualcomm 8064 Pro,
1,5GHz, 2GB RAM, 16GB HDD, Adreno 320, LTE/3G, Android) weißEzt a hármat néztük ki. A feltételeket figyelembe véve, melyik lenne a legjobb vétel? Esetleg ebben az árkategóriában mit lenne érdemes választani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest