Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm

Nagyon gondolkodom még ebben az 1GB ramban. Nem értem, hogy az LG miért tett jobb hardvert a 8-as tabjába, hardverileg azt venném, kijelzőileg a 10-est. Szóval még 1 kicsit tipródom... Leginkább ez az 1GB ram zavar. Vagy a kijelzőböl kellene alább adnom, vagy a ramot kellene elfogadni, vagy az a 80kHUF-os árat nem lőttem be jól.
Ha mondjuk szeretnék 1,5, de leginkább 2GB ramot, akkor mi az amit ajánlanál? Mondjuk felejtsük el az ár limitet (na azért ne teljesen
), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
(Természetesen én is keresgéltem, de nem mondanék típusokat, hogy ne befolyásoljam amit te ajánlasz)Amúgy az is érdekelne, hogy Te mit használsz? Egy fórum szakértő, aki benne van a témában, ismeri a lehetőségeket/típusokat, mi mellett tette le a voksát?
Azolcsóság: köszönöm neked is a segítséget, de megmondom őszintén, hogy olyan márkákat írtál, amiket még az életemben nem is hallottam, egy kicsit nehezen tájékozódom, egyelőre örülök, ha az ismertebb márkáknak feltérképezem a választékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
Dr.NX