-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Állandóan használok asztali PC-t, notebookot és netbookot is. Netezni legjobb a PC full HD monitorral, utána a notebook, az is külső 20"-os monitorral, ez kevesebbet fogyaszt, viszont már lassabb az asztalinál, hiába van benne 3GB memória és 320 HDD, a netbook még lassabb. Sokkal. Ellenben a notebookot sem tudom mindenhová elvinni, a netbookot már majdnem, de kézben tartva nem lenne nagy élmény netezni vele...
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest