-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Elsőre túl sok az info a visszaolvasott 10 oldal után ezért úgy döntöttem felteszem a kérdésem és max ignoráltok
Szóval csajomnak vennék egy tabletet, mert már elég régóta sír a szája érte, meg én mindig lefoglalom a PC-t mert ugye azon dolgozok..
Szóval a felhasználás jellege, netezés, filmnézés (ha lehet külső hddről vagy pendriveról), néha 1-2 gagyibb játék, de azért néha szokott NFSezni is..
MAX 85k-m lenne rá, de nem szeretnék túlságosan elszállni.. ár érték arányban a legjobbat szeretném megvenni, ami akár 1-2 év múlva is jó és nem kell félévente újrahúzni, mert a sok letöltött játéktól, szemetelős dologtól akad..
Ami elvárás, hogy 10"os legyen, Wifis, és legalább 720p felbontású 200+ppi de minél több annál boldogabb leszek... 3G és mobil rész nem kell bele, mert ami van 3G simünk az a telókba vannak szóval nem tudnánk kihasználni, és nem akarok azért egy mobilnetet is fizetni mellé és ha lehet legyen bővíthető memóriás.
Úgy gondolom, hogy a 2G ram most már szinte alapfeltétel egy komolyabb gépnél, de cáfoljatok rám
Légyszi ajánljatok nekem típusokat ár érték arányban, hogy kicsit megkönnyítsétek nekem a választást!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv,
Kardi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Marvel Snap
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest