- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Ma megjött az Acube Talk 7X tabletem, amit a jd.com-ról rendeltem.
DHL-el jött, 25-én rendeltem.
Első tapasztalatok: elég jól összerakott, nem nyöszörög, ropog, stb. Viszont fényes az egész ház, szóval karcokat, ujjlenyomatokat gyorsan fog gyűjteni (bár az egész fehér színű, így annyira nem látszik majd rajta).
Hardver: elég gyors, bár nagyon nem izzasztottam meg, Antutu 15944 pontot dobott. A 8 giga memóriából kb. 5.6 gigát hagy szabadon használni. Kamera pocsék, wifi elég erős, érzésre jobb, mint a Lenovo A820-am. Viszont: komolyabb igénybevételnél (pl. antutu teszt) melegszik a bal felső sarok, de rendesen. Az akku nem túl izmos, nálam 6 óra alatt 30%-ot esett, igaz folyamatos wifi mellett és sok app letöltésével. Ami még fájó, hogy töltő és OTG kábel nem jár mellé csak egy szimpla adatkábel.
Elsőre ennyi, ha valami kérdés van írjatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest