- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katanac
újonc
Sziasztok!
Elnézést ha már valaki felhozta a témát, de nem találtam a problémámra megoldást az oldalon.
A teljes sztori:
Van egy Samsung GT-N8000-res tabletem. A napokban fel lett frissítve 4.4.2-re, de nem igazán vált be, ezért szerettem volna visszatelepíteni 4.1.2-t. Odin3 v1.85 programban leírásnak megfelelően próbáltam feltenni, de nem sokkal a START gomb megnyomása után a tablet az "SW REV. Invalid magic string." szöveget adta vissza. Többszöri próbálkozással is ugyanez volt. Feladtam a dolgot, gondoltam, akkor megszokom új verziót. Ekkor jött a gond, újraindítottam tabletet és ez a kép fogadott:Feltelepítettem Kies-t, de a típus és sorozatszám megadása után a program azt adta vissza, hogy "Az eszköz nem támogatja az inicializását."
Valaki tudna valami megoldást találni a problémámra? Nagyon szépen megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest