- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz
z0d1AK #47175 üzenetére
Az úgy akkor csodás. Egy sima iPhone 4-et nyúzok atm, de már annyira szaggat és akad, hogy egyszerűen telefonálni sem lehet vele. Ha ez nem lenne elég, akkor ráadásként már hányok az ios-tól.
Amikor kijött az 5S, nem kapott el az azonnal-buy érzés. Néhány hónappal később egy random MediaMarkt trip közben elkezdtem tapogatni a Note3-mat és egy hajszál választott el attól, hogy megvegyem. Leginkább a nagy kijelző volt, ami megfogott. Viszont úgy gondoltam, hogy ha már december van (akkoriban), akkor inkább várok még egy 3/4 évet nagy nehezen, úgyis jön az új széria (Note4,i6), addig meg valahogy elviselem a mostani készüléket. Ha az Apple nem mutat be nagy kijelzős telót, akkor búcsút veszek tőle. Jogos a kérdés, hogy hogy kapcsolódik ez a tabokhoz?
Úgy, hogy megint ez a dilemma áll fenn. Kijöttek az új Samsung tabok (mondjuk engem a Note pennel nem hoz lázba), az új UI szerintem szuper, végre lenne egy kis vérfrissítés, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e megint közel egy évet várni az újakra. Továbbá nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy most veszek egy Samsungot, ősszel meg kijön az új, nagy kijelzős iPhone, és lesz 2 cross platformom, amit nem tudok szinkronizálni. Nincs annyi pénzem, hogy veszteséggel simán csak úgy eladjam, és kipótoljam az árat, ha jön a new. Ellenben perpill az Air mellett szól, hogy szerintem olcsóbb marad, mint amennyibe a Tab Pro 10/12 fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új Teclast T60 plus táblagép
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest