Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Tegnap az egyik MM-ben lehetőségem nyílt az LG GPad 8.3 (1920*1200, 89.900 Ft) tablettjét megnézni.
A bekapcsolás után szembetűnt a gyönyörű színekkel és tűéles képpel ébredő főképernyő. A tesztekben és leírásokban dicsért megjelenítő nekem is meggyőző volt, nagyon tetszett.Néhány alkalmazást elindítottam a tabon, gyorsnak tűnt, a net-re nem tudtam kimenni. Mivel az LG-vel elfogult vagyok a Samsung rovására, így kaján vigyorral arcomon nyugtáztam, hogy az LG mellé a Samsung Galaxy Tab 3 8 colos gépét (1280*800, 79.900) tették ki. Bekapcsolás után megnyugodva láttam, hogy az LG képe mennyivel szebb, élesebb, telítettebb egy szóval nem egy kategória a két gép, a Samsung meg milyen sz@r.
A feleségem javaslatára aztán mindkét gépen maximumra állítottuk a fényerőt és láss csodát a kijelzők különbségei (közel 1 méterről nézve) szinte eltűntek.
A sértett önérzetemet (az LG jó a Samu nem) a Samsung sebességének "tesztelésével" próbáltam nyugtatgatni, de igazából nem találtam kivetni valót rajta. Komolyabb játékot, Web oldalakat nem tudtam betölteni/futtatni, így igazán a hardver különbségek sem nagyon jöttek elő.
Miért lett ilyen bő lére eresztve agymenésem?
Habár utálom a Samsung fizikai gombját és ismertem a két tab tesztjét, ha tegnap, ott és azonnal kellett volna választanom a két tab között, nem biztos, hogy az LG-t választottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest