Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
motoflug #43457 üzenetére
Alcor Q813I wifi problémára:le kell ügyesen venni a hátlapot és a két antenna kétoldalas ragasztóval van hozzáragasztva a kijelző tartójához,de elég gyérül és közel van a fém hátlaphoz,árnyékol. Bekarikáztam a jó helyzetét az antennáknak,utána kb.olyan lesz mint a Nexus7-é vagy a Fonepad-é.
gartez:Igazából a Prestigio-t venném,mert volt több tipusa is már,és tényleg jó márka,de ez az akadásos dolog miatt eltántorít(jó lehet javítják,de ez akár fél év is lesz,addig nem akarom bámulni így).
domojko: A Galaxy Tab 2-őt felejtsd el,mert teljesítményben elég sovány,én 20-ért vettem egy letiltottat,de hamar túladtam rajta,mai elvárásokhoz már kevés.Mondjuk kérdés mennyiért tudsz hozzájuk jutni,megéri-e a különbséget az Asus.
mexel:Ha már ennyit kiadsz egy tab-ért ne sajnáld a 2 GB-os verzió többletét,nem bánod meg.5000-es akkuval nagyon jól bírja az Alcor,nem mértem,de szerintem 6 óra netezéssel meg van. A Wayteq az MM-ben ki volt rakva,de tiszta csíkos volt a kép,resetelni kellett úgy le volt fagyva.Amikor elindult,elég gördülékeny volt,de olyan bóvli hatást keltett az egész,nem igazán győzőtt meg, ha választanom kellett volna.A fényérzékelőt én is hiányolom ezekből az olcsóbb gépekből,de nem nagy probléma.
Viszont oda kell figyelni az Alcornál,mert van Q883H amiben nem IPS panel van,és nehogy megtévesszen valakit hogy olcsóbb,de ugyanaz a készülék mint az Q813IX.
Mivel lehet elviszik a Fonepad-ot(sajnálom kicsit,de később még ennyire se fogják megvenni,mert "egymagos", indokokat kaptam rá),akkor szerintem szerzek még egy Alcor 2 GB-ost,mert ez mindenben megfelelt,és az érintője se szenved az olcsóbbak betegségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest