- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Van nekem mobiltelefonra havi 7 gigányi LTE adatforgalmam, ami ráadásul még hűségnyilatkozatos is. Arra gondoltam, hogy egy Lumia 820-ast beállítanék hotspotnak és ezt a netes adatmennyiséget inkább a wifi-only tableten használnám ki.
Van esetleg tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy érezhető-e bármilyen lassulás amiatt, hogy a kapcsolatba routerként be van iktatva egy telefon, vagy hogy emiatt instabillá válna a mobilhálózattal a kommunikáció?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest