Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MD25

csendes tag

Sziasztok!

Már többször segítettek a fórumot látogató hozzáértők, amikor ismerősök kerestek (rajtam keresztül) tab-ot. Most a saját igényeim kapcsán szeretném a véleményeteket kérni.

Amire jutottam, az az RK3188 köré épülő soc. Legfőbb kérdésem, hasonló erős soc van-e az alábbi paraméterek mellett, amiről tudtok:

Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
    7-8"

Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
    Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
    Új, lehet ittoni és külföldi is.

Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
    Abszolút vegyes használat, de a legfontosabb a kiegyensúlyozott és megbízható működés lenne.

Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
    40, vagy akár 50, ha nagyon jó ötlettel állna elő valaki.

A 40-es kategóriába az alábbi (RK3188-as) gépek férnek be, ahogy láttam (itthonról):
    WayteQ xTAB-79QCI
    Alcor Zest Q813IX
    Prestigio MultiPad 4 Quantum PMP5785C

Ezeknél gyengébb akkuban (pl) Koobe X8 Slim QUADRUM, de uazt tudja...

A fő kérdésem, ezek mind 1gb RAM-mal bírnak, megéri a +10eFt-t pl az alcor Zest Q813i? (2GB ram)

Illetve akinek tapasztalata van, a távol keletről jövő gépeket (Chuwi, Cube stb...), ha az 1 GB ram-mal megbékélek, akárhogy számolok 30-35-nél olcsóbban (áfa, vám stb) külföldről sem lehet ilyen kaliberű gépet szerezni. Vagy elszámolok valamit? A +4-5Eft hazai beszerzés mellett nekem megérni a nyugalmat és a garanciát. De ha mondjuk 30 alatt meglenne egy hasonló gép, akkor már elgondolkodnék.

Bocsánat, tudom, sok a kérdés. Még egy utolsót hadd tegyek fel. A gyári frissítésekben nem bízom, szerintetek melyik gépnek lesz majd idővel több elérhető főzött rom-ja, mint előrelépési lehetőség?

Köszi minden választ, tippet, üdv!

Új hozzászólás Aktív témák