- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Már többször segítettek a fórumot látogató hozzáértők, amikor ismerősök kerestek (rajtam keresztül) tab-ot. Most a saját igényeim kapcsán szeretném a véleményeteket kérni.
Amire jutottam, az az RK3188 köré épülő soc. Legfőbb kérdésem, hasonló erős soc van-e az alábbi paraméterek mellett, amiről tudtok:
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7-8"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Új, lehet ittoni és külföldi is.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Abszolút vegyes használat, de a legfontosabb a kiegyensúlyozott és megbízható működés lenne.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
40, vagy akár 50, ha nagyon jó ötlettel állna elő valaki.A 40-es kategóriába az alábbi (RK3188-as) gépek férnek be, ahogy láttam (itthonról):
WayteQ xTAB-79QCI
Alcor Zest Q813IX
Prestigio MultiPad 4 Quantum PMP5785CEzeknél gyengébb akkuban (pl) Koobe X8 Slim QUADRUM, de uazt tudja...
A fő kérdésem, ezek mind 1gb RAM-mal bírnak, megéri a +10eFt-t pl az alcor Zest Q813i? (2GB ram)
Illetve akinek tapasztalata van, a távol keletről jövő gépeket (Chuwi, Cube stb...), ha az 1 GB ram-mal megbékélek, akárhogy számolok 30-35-nél olcsóbban (áfa, vám stb) külföldről sem lehet ilyen kaliberű gépet szerezni. Vagy elszámolok valamit? A +4-5Eft hazai beszerzés mellett nekem megérni a nyugalmat és a garanciát. De ha mondjuk 30 alatt meglenne egy hasonló gép, akkor már elgondolkodnék.
Bocsánat, tudom, sok a kérdés. Még egy utolsót hadd tegyek fel. A gyári frissítésekben nem bízom, szerintetek melyik gépnek lesz majd idővel több elérhető főzött rom-ja, mint előrelépési lehetőség?
Köszi minden választ, tippet, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Netflix
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest