- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Objektívek topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
AxBattler #42200 üzenetére
A Prestigio az "olcsóbbak" között szerintem a legjobbnak számítanak,minőségi terméket csinálnak.Állítólag valamelyik márkás gyártó gyártja,olyan mint régen az Asus,ASRock volt.
Aki szerintem táblát akar venni 1024 felbontás,1 GB RAM,meg manapság kétmagos processzor a minimum,ha nem akar szenvedni vele,hiába mondja csak erre,meg arra kell.Inkább picivel többet adjon érte,de akkor már netezni is normálisabban lehet vele.
Amiben kellemesen csalódtam az az ATM7029 proci,nem igazán ismert,de fürge,gördülékenyen dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest