Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bem13
csendes tag
Sziasztok!
Első tabletem megvásárlása előtt állok. Elsősorban tanulásra (PDF/doc olvasás), netezésre, filmnézésre, esetleg minimális játékra használnám. Jelenleg két gép között vacillálok, viszont nem éppen egy kategória a kettő, így talán furcsának tűnhet: ConCorde Tab SPEED és Samsung Galaxy Tab 2 10.1.
A Speed mellett szól:
- Jóval olcsóbb ár
- Némileg erősebb processzor
- HDMI kimenet (bár nálam ez nem szempont, nem használnám)
- Újabb verziójú Android (?)A Tab 2 mellett szól:
- Brand
- Nagyobb kijelző
- Hosszabb üzemidő
- Nagyobb belső memória
- 3G, GPSAzt nem tudom eldönteni, hogy megér-e a Tab ekkora ráfizetést (használtan venném, tehát kb. 15 000-rel lenne több), meg nem tudom, fog-e számítani az a kis teljesítménykülönbség mondjuk filmek lejátszásánál (azért jó lenne, ha legalább az 1280x720-at vinné röccenésmentesen). Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX