- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Treff86 csendes tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreKöszönöm. this is life: Néztem azt is, de mivel elég sokat tervezek rajta olvasni, ezért a nagyobb felbontás élvez előnyt. 
 A keret már akár most is meglenne nagy duzzogva az új Asusra, de mivel abszolút szórakozásra használnám, és nem "alkotnék" vele, ezért kidobott pénznek érezném, és nem is szívesen adnék érte annyit, várni viszont nagyon sokat már nem akarok, így is épp elég ideje gondolkozok rajta 
 A mókolás pont a fenti okok miatt esik ki, csak egyszerű felhasználó vagyok, felesleges nekem linux vagy bármi, laptop már van, csak nap végén nincs kedvem még itthon is ez előtt ülni, ágyban meg elég kényelmetlen egy laptoppal.
 Szóval arra kell nekem, hogy nap végén, vagy unalmasabb délutánokon megnézzek rajta egy-egy sorozatot, meg olvassak, böngésszek kicsit, plusz nyelvet tanuljak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX