- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Update a törött Chuwi V88 ügyben: mivel a visszaküldés + $90 egy újért elfogadhatatlan ajánlat volt nyitottam egy PayPal dispute-ot. Ott a Pandawill-től egy visszajelzés jött, miszerint sajnálják hogy ez van, de mint tudom a szállításnál megsérülhetnek a dolgok, ezért nem ők, hanem a posta a felelős. Illetve azt szerették volna, hogy vigyem szervizbe megnézetni, hogy a mainboard még működéképes-e.
Mivel ezután egy hétig nem reagáltak semmi mást, végül benyújtottam egy claim-et a teljes összegre. Erre ma reagáltak, miszerint a csomag át lett véve, átvétel után keletkezett fizikai sérülésekért nem felelősek, de a kellemetlenségért felajánlanak egy 50%-os, $90 refundot. Szerintetek mennyi esély van Paypal elbírálásánál nagyobb összeg visszanyerésére? Nem tudom hogy elfogadjam-e ezt vagy dobjam vissza az ajánlatot és bízzam Paypalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- OLED TV topic
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest