- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy minden készülék veszi a 3G külső stick -et és ezzel lehet telefonként használni? Illetve a kimaradt bluetooth miatt, mi lehet az a dolog, amiben hiányt szenvedek? Valamint a GPS -t jól gondolom, hogy meglehet oldani ha van mobil neted. Nem utolsósorban, erről tudtok mondani valamit, tesztet nem találtam róla
Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel 
Dr.NX