- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

randras veterán "Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie"... majd pár sorral később "Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz" Alapból meg sem kellett volna venned, sőt, szerintem add is el nyugodtan, mert az is Önellentmondásból is látható, hogy nem tudod, mire való, nem alakult ki benned az, hogy mire érdemes/jó használni, vagy ha ki is alakult, akkor sem vagy vele elégedett, ha csak a WiFi miatt nem, akkor sem. "És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel" Ebből is az előbbi kijelentésem igazolódik, nem vagy tisztában vele, mire való: egy tabletnek nem kell desktop élményt nyújtania. Gépeléshez meg rakd fel a Swype-ot. Egyébként szerintem ez az 50 ezerig kategória pedig arra jó, hogy legyen egy tableted... a lényeg, a felhasználói élmény nagy része elveszik a spórolás közepette. Mégegyszer: szerintem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX