Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
Tabletet vennék a közeljövőben, de valahogy az engem leginkább érdeklő technikai adatokat a gyártók nem mindig adják meg a termékleírásban.
Számomra egyik legfontosabb lenne pl a jó és erős Wifi vevő, mert sokszor a kertünkben, a "g-s" routertől 30 méterre használnám, közte egy főfallal. HP laptoppal SSID-vel megnéztem, kb -70 dbm volt a jelerősség.
Concorde tabletek tesztjében pl többször is ovastam, hogy wifi terén gyengélkednek. Gyanítom sok gyártmány hasonló cipőben jár.
Vajon hol lehet arról infót szerezni, hogy melyik tabletben alkalmaznak erősebb cuccot? Mert az nulla info, hogy b/g/n wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Citizen
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest