Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
nehéz a döntés föleg hogy még külföldröl soha nem rendeltem és ezek közül edig egyik oldalt sem ismertem hanem itt ott akadtam rájuk ...
vagyis elöször ebben kellene segitség pl. melyik oldal megbizhato és nem vernek át rajta vagy a postázás idötartalma nem 1 -2 honap vagy vám mentes a tablet (nincs riziko hogy postázás közben észreveszik és megvámolják ) stb. vagyis melyik cég a legjobb választás és akkor utána lehet könyebben menne a tablet kiválasztása is ...( vagy ha a felsoroltakon kivul tudok mas oldalt mondani ahonan erdemes rendelni az is johet )es igen ami fontos :
1. ebook olvasas
a tobbi funkcio az mind melekes elonyelozmeny:
mert eloszor ebook olvasot akartam veni irtam is a megfelelo topikba de ott azt mondtak hogy azok amiket kineztem * mind lebutitot tabletek igy inkabb akkor mar vegyek egy tabletet ...*ez a ketto volt amit kineztem es mondtak hogy ezek lebutitot tabletek
1. [link]2. [link]
(off)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS notebook topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest