Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
egy kezemen meg tudom számolni, hogy az idei évben hányszor találkoztam olyan helyzettel tableten, hogy ez problémát okozzon
Neked. Mert te nem akarsz szilverlájtos videót nézni. Mert te nem akarsz jávás dolgot nézni. Mert te nem akarsz ... és a sort még lehetne folytatni, igaz? Mert ha te semmiféle problémás esetet nem használsz, akkor te nem is használod a tabletet smmire sem! Neked csak úgy van(nak). Mások viszont használni akarnák mindarra, amire úgy általában a nem munkapécéket naponta szokták. És ebben akadályokba, problémákba ütköznek. Ők, illetve mi. Te nem.
Szóval elég undorító, hogy azt a képet próbálod magadról beállítani, hogy te ügyes vagy azért nem ütközöl problémába, a többiek, beleértve engem is, meg ügyetlen fajankók a tablethez. Meg azt, hogy neked sokkal jobb tableted van, azért nem. Egyik sem igaz. Azért, mert elkerülöd a problémás dolgokat. Azért.
Nem tettem offba, mert ez szorosan a topik témájába vág. Tessék már leírni, hogy egy androidos tablet mit nem tud egyáltalán. Leírni, hogy mit tud szarul. Mi az amivel tízszer-hússzor annyi időt kell elcsesznie, mint egy pécén, és így tovább. Amíg ez itt tagadva van, nem pedig kifejtve, addig ez a topik nem érdemli meg a címét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX