Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy némileg csingázott az is, mennyire lehet haxolni a cuccot.
Az, hogy szét kell szedni, esetleg belejavítani, benne volt a pakliban. Azzal, hogy jóval olcsóbb, de cserébe ezt-azt meg kell javítani/korrigálni kell, együtt lehet élni, főleg ha van az embernek némi mérnöki/műszerészi vénája is. Kinti fórumon találtam komplett kapcsolási rajzot a cube-ról. Nekem pl. továbbra is piszkálja a fantáziámat az FM rádió lehetőség és a rajzból kiindulva van rá egy halovány esély, hogy meg is oldható (na nem teljesen általam).
Ilyesmivel egy 100E+ gépnél biztos nem foglalkoznék, mert olyan drága, hogy még szétszedni se merném (főleg mert ugrana a garancia), de itt azt mondom, némi átalakítás itt, némi ragasztó ott belefér. Ha nem munkára veszi az ember, akkor ez a tablet őrület egy játék felnőttek számára, csak komolyabb mint a technic legó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest