- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Plazma TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Ha megengeditek beírom, hogy én miért használok tabletet.
Munkahelyemen (mh) 19"-es monitor, otthon (o) 32" tv monitorként, mindkettő PC-vel. Laptopot, notebookot egyszerűen nem tudom megszokni, nem szeretem. Mindkét helyen használhatok wifit.Volt 10"-es tabletem (Acer A500), túl nagy és drága volt - eladtam.
Most egy 7"-es PD10 Freelandert használok, de már megrendeltem a Ramos W17 Pro-t.
Mh: nem akarom beállítani a személyes dolgaimat (levelező, jelszókezelő, könyvjelzők, stb.), ezért ha kell valami a tableten elérem.
O: lefekvés után ha még eszembe jut bármi, amihez információ kell - ott a tablet. Olvasni is szoktam elalvás előtt - van hogy 1-2 órát is - elsősorban regényeket - tablet.
1-2 havonta, ha kimozdulok otthonról - pl. Anyukámhoz - tableten majdnem mindent elérek - ha szükséges. Ilyenkor tényleg csak a legszükségesebb esetben használom. Ha kell hozzá net a telefonomról kaphat.Köszönöm a türelmeteket. Hátha valaki kedvet kap a tablethez a fentiek alapján :-) Bár aki ezt a topikot olvassa, az már fertőzött :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Adobe Indesign
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gyúrósok ide!
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest