-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nekem sajnos "+" tapasztalatom nincs az ilyen olcso tabletekkel, de a Concorde 7015-rol tobb helyen (forumok) irjak, hogy megy rajta, en elhinnem! Magyar a forgalmazo, Talan ha felhivod oket, adnak felvilagositast, vagy ha megkeresed oket a sajat forumukon, le is irjak neked, hogy mi az allaspontjuk. Akkor meg szamon lehet kerni oket! Mert a forumozok irkalhatnak sokmindent, beleertve engem is, a biztos az, amit a gyarto/forgalmazo leir.
Ezt az uzenetet: "(#13173) tvamos válasza tjb007 (#13122) üzenetére" nem neked irtam, hanem tjb007 kolleganak! Offba is tettem! De szeretnem, ha a kollega leirna, miert is olyan szar a Tegra 2, mire kell a NEON olyan nagyon egy Tableten, es miert is kell engem lenezni azert, hogy nekem nincs gondom vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest