-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
klepto #13100 üzenetére
sajna már nem szerkeszthető a korábbi
Ez a POV szerintem 1:1-ben Yinlips M907, ami szintén kapható egy ideje már. A billentyűzete miatt nagyon akartam egyet, de nem volt sosem raktáron, így tovább kutattam. Amúgy túl nagy transformer érzésed ne legyen, mert semmi köze hozzá. Míg ahhoz egy dokkoló jár, amibe be kell csattintani a táblát, addig ez csak egy olcsó, műanyag állvány, amibe csak bele kell állítani a táblát és kékfogon kommunikál
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- Akciókamerák
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest