Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandarinn

    senior tag

    válasz Sanzaa #10667 üzenetére

    Szia!

    Igen megjött. Tegnap rá is tették nekem szépen az ICS-t gond nélkül. Alapból egy kicsit matt szerű fólia van a kijelzőn amin szerintem jobban is csúszik az ujj mint oldalt az üveg részén. Szóval rajta is hagytam mivel csak 1-2 apró buborék van alatta ami bele fér. A ház minősége elég jó. Nagyon egyben van. A kijelző érzékenysége elmegy. Lehet, hogy csak a fólia miatt nem kiváló, nem tudom. A Samsung S8500-am sokkal érzékenyebb. De nem vészes ez sem. Betekintési szög tekintetében közepes. A felbontás viszont kevés. Persze ez nem a gép hibája. Mindenki maga dönti el vásárlás előtt , hogy mik az igényei. A wifi elég erős a gépben. Nem volt baj vele. A jobb oldala hajlamos melegedésre. Gondolom ott a proci. De nem vészes
    A sebessége egész jó. Képnézegetés, PDF olvasás, Angry Birds mind gyorsan ment. A market viszont eléggé meg tudja akasztani. Ha letöltés/installálás közben mást is szeretnél csinálni azt nem hagyja :)

    Összességében elég jó kis gépecske 35.000Ft-ért garanciával ilyen supporttal. De nem hibátlan. A barátnőmnek vettük. Neki teljesen kiváló. Szerintem 5 pontból 4-et simán megérdemel.

Új hozzászólás Aktív témák