- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #10009 üzenetére
Az mondjuk nem egy kivárhatatlan időtávlat, de jobban belegondolva ha jól sejtem ez sem azt fogja jelenteni hogy teljesül amit korábban vázoltam, inkább csak annyit hogy egy azonos kaliberű gép 10-15%-kal olcsóbban beszerezhető lesz. Jól sejtem vagy ennél nagyobb durranás várható?
Mert ha jól tippelek akkor lehet nem várok addig.A tablet amúgy úgy jutott eszembe a hogy nem ritkán nincs energiám/kedvem leülni a gép elé hogy szétnézzek a világban, ilyenkor előveszem a MotoDefyt ami az említett igényeknek tökéletesen megfelel (sőt), de a 3,7"-os kijelzőnél nagyobbat is el tudnék képzelni böngészéshez.
A kompromisszumkészséget elővéve jelenleg ott tartok hogy 10" nem fér bele a pénztárcába, 7"-on Huawei Ideos S7 Slim vagy Wayteq xPad-70. Utóbbi árban is jobban fekszik és a 4:3 képarány is talán jobb böngészéshez, de ha előbbinek van olyan funkciója ami engem is pozitívan érint akkor meggyőzhető vagyok. Vélemény/ellenvélemény e két kütyüről, esetleg más ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest