-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #10009 üzenetére
Az mondjuk nem egy kivárhatatlan időtávlat, de jobban belegondolva ha jól sejtem ez sem azt fogja jelenteni hogy teljesül amit korábban vázoltam, inkább csak annyit hogy egy azonos kaliberű gép 10-15%-kal olcsóbban beszerezhető lesz. Jól sejtem vagy ennél nagyobb durranás várható?
Mert ha jól tippelek akkor lehet nem várok addig.A tablet amúgy úgy jutott eszembe a hogy nem ritkán nincs energiám/kedvem leülni a gép elé hogy szétnézzek a világban, ilyenkor előveszem a MotoDefyt ami az említett igényeknek tökéletesen megfelel (sőt), de a 3,7"-os kijelzőnél nagyobbat is el tudnék képzelni böngészéshez.
A kompromisszumkészséget elővéve jelenleg ott tartok hogy 10" nem fér bele a pénztárcába, 7"-on Huawei Ideos S7 Slim vagy Wayteq xPad-70. Utóbbi árban is jobban fekszik és a 4:3 képarány is talán jobb böngészéshez, de ha előbbinek van olyan funkciója ami engem is pozitívan érint akkor meggyőzhető vagyok. Vélemény/ellenvélemény e két kütyüről, esetleg más ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest