Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
#18379748 #754 üzenetére
"a sima ezust alapu negat nem fogjak elohivni. azt nem lehet betenni a laborgepbe mivel nem c41-es eljarasu"
ezt aláírom. Múltkor próbáltam hívatni, sehol nem tudtam első körben. Egyik helyen meg akarták magyarázni nekem, hogy tuti régen lejárt a filmem, mert ilyent már nem is lehet venni, csak c41-est."vagy annyira trehany minoseget fox kapni, hogy tobbet oda vissza nem viszed"
sajnos ezt isEzért is jön az itthoni hívás. Aztán majd valahol majd talán hívnak papírra is nekem, ha odaviszem a negát.
amúgy a lab4art-ról jókat írtak, meg voltam is náluk, nekem szimpi volt. Kis belsőudvaros műhely, sötétszoba, mindenféle laborberendezések, spirálok, orsók, hívótank az asztalon...
Hívás minőségről nem tudok nyilatkozni, mert ez pont az a tekercs volt, amit sikerült szarul befűznöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest