Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeperry85
csendes tag
Kétszer futottam neki eddig, kétszer hagytam félbe, pedig korábban az összes Frictional játékot imádtam, különösen a SOMA és a Penumbra fogott meg. De itt valahogy végig az az érzésem, hogy ez a játék direkt időt akar húzni és megkötni a kezem főhősként. Ahogy szabadon enged az úgymond "bunkerben", az egész áll két folyosóból, mert ugye nem nyílnak az ajtók. Értem én, hogy kellenek a lezárt területek, de mégis miféle bunker az, ahol egyáltalán nem lehet közlekedni? Hogyan funkcionált ez, mielőtt kiürítették? Ott a generátor, amibe beletöltöm az összes naftát, amit a pályán össze lehet szedni, a kijelző szerint meg is telt, erre alig bóklászom kicsit, visszatérve már majdnem üres a tank. Oké, szóval korábban hordószám zabálta az üzemanyagot minden egyes nap, teljesen életszerű, ahogy nagyüzemben töltik bele a cuccot; bár hogy hogyan töltenek újra vagy cserélnek ki ennyi hordót nap mint nap egy ennyire szűk helyen, annak semmi jele sincsen. A pisztoly látszólag tökjó újítás, szétlövi a lakatot, de a sima ajtózárat már nem, ahhoz gránát kell. Miért? Amikor töltényt veszek fel a játékban, az látszólag egy teljes doboz, mégis minden alkalommal csak egyetlen darabot kapok, miért? Csak nem azért, hogy ezzel is a játékidőt húzzuk? Nem is folytatom, korábban tökjó élmény volt minden játékuk, ez meg olyan, mint egy nagyon szűk és nagyon idegesítő labirintus, amiből csak egyféle kiút van, de azt marhára nincs türelmem megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari